Altijd binnen 48 uur (2 werkdagen) verzonden...!          Altijd minimaal 100.000 merkproducten...!          Altijd technisch advies mogelijk...!          Altijd scherp geprijsd...!          Altijd MROshop, alles voor onderhoud...Altijd! 

ATL weet waar
het bij u om draait

Verzenden / afhalen

Zodra uw bestelling is ontvangen, worden de artikelen verzameld en verstuurd. Het logistieke proces is zo ingericht dat alle bestellingen uiterlijk binnen 48 uur (rekening houdend met werkdagen) naar u verzonden zullen zijn. De levertijden zijn echter altijd indicatief en kunnen niet gegarandeerd worden, dit omdat er gewerkt wordt met een externe logistieke dienstverlener (GLS). Dit is tevens de reden dat er geen uitspraak gedaan kan worden over de exacte aflevertijdstippen.

Voor zendingen naar de Waddeneilanden of het buitenland behouden wij ons het recht voor om een extra toeslag voor de verzending in rekening te brengen. Indien dit het geval is, zal er na ontvangst van uw order te allen tijde contact met u opgenomen worden om u te informeren over de hoogte van de kosten.

 

contact
Van 08.15 - 16.45 zijn wij
ook telefonisch bereikbaar

Nederland 088 - 676 00 02

sales@aandrijftechniek
limburg.nl


Bent u al klant bij een van onze vestigingen? Klik hier

nieuwsbrief
|
Ik ga akkoord met de privacyverklaring