Altijd binnen 48 uur (2 werkdagen) verzonden...!          Altijd minimaal 100.000 merkproducten...!          Altijd technisch advies mogelijk...!          Altijd scherp geprijsd...!          Altijd MROshop, alles voor onderhoud...Altijd! 

ATL weet waar
het bij u om draait

Geachte relatie,

Graag willen wij u diverse Festo mechanische grijpoplossingen onder de aandacht brengen. Van eenvoudige grijpbewegingen tot componenten waarmee werkstukken kunnen worden gedraaid, ingeschroefd en verplaatst.

Mechanisch in grip


Grijpertechnologie van Festo biedt oplossingen voor een breed scala aan handlingstoepassingen.

Mechanische grijpers worden door een interne aandrijving bewogen en zetten deze via een overbrenging om in een grijpbeweging.

Mechanische parallelgrijpers kunnen worden gebruikt als interne en externe grijpers. Standaard parallelgrijpers zijn geschikt voor het hanteren van een grote verscheidenheid aan kleine onderdelen in een schone omgeving. Festo biedt robuuste grijpersystemen met belastbare T-groefgeleiding en/of lange slag voor de grijpklauwen om hoge krachten op te vangen. Gesloten grijpers zijn geschikt voor gebruik in zwaar vervuilde en veeleisende omgevingen. De kracht en slaglengte bij het verwerken van het werkstuk bepalen de keuze voor de grijper.

Pneumatische hoek-radiaalgrijpers


Grijpers van Festo die met een hoek openen, zijn verkrijgbaar in twee varianten:

-              Hoekgrijper: vingers openen met een hoek van 30 °.
-              Radiaalgrijper: vingers openen met een hoek van 180 °.

Hoekgrijpers zijn beschikbaar als een grijper voor kleine onderdelen in schone omgevingscondities. Een robuuste uitvoering met veer en luchtdruk maakt het mogelijk om hogere krachten op te vangen. Radiaalgrijpers maken het door de brede openingshoek mogelijk om met een beperkte hoogte boven het product te werken. Door de openingshoek kunnen kortere cyclustijden worden behaald. De kracht en slaglengte bij het verwerken van het werkstuk bepalen de keuze voor de grijper.

Indien u vragen heeft of aanvullende informatie wenst, neem dan gerust contact op met uw gebruikelijke klantbeheerder of met onze Festo productspecialist.


Met vriendelijke groet,

Aandrijftechniek Limburg

contact
Van 08.15 - 16.45 zijn wij
ook telefonisch bereikbaar

Nederland 088 - 676 00 02

sales@aandrijftechniek
limburg.nl


Bent u al klant bij een van onze vestigingen? Klik hier

nieuwsbrief
|
Ik ga akkoord met de privacyverklaring