Altijd binnen 48 uur (2 werkdagen) verzonden...!          Altijd gratis verzending (vanaf €50,- excl. btw)...!          Altijd minimaal 100.000 merkproducten          Altijd technisch advies mogelijk...!          Altijd 20 afhaallocaties in NL en BE...!          Altijd scherp geprijsd...!          Altijd MROshop, alles voor onderhoud...Altijd! 

ATL weet waar
het bij u om draait

Graag brengen we hierbij de luchtverzorgingsunit MS-Basic van Festo onder uw aandacht. Deze basiscomponenten zijn gericht op de belangrijke technische functies van persluchtbereiding zoals drukregeling, filterregeling en handmatige of elektrische inschakeling.

De belangrijkste features zijn:

  • Aantrekkelijke prijsstelling.
  • Krachtig en lichtgewicht. De polymeer behuizing zorgt voor een gewichtsvermindering tot 30% ten opzichte van de MS-serie in metaal. De regelaars en filterregelaars van de MS-Basic kennen een zeer hoog debiet tot 5800 l/min.
  • Eenvoudig in gebruik. De filter in de filterregelaar is in de beker geïntegreerd. Hierdoor wordt installatieruimte bespaard en is het verwisselen van filters eenvoudig.
  • Volledig compatibel met de MS-serie. De MS-Basic is een uitbreiding op de MS-serie en als standaardtoepassing uitermate geschikt. Een high-end oplossing wordt bereikt door de MS-Basic te combineren met de MS-serie.
  • Snelle of langzame inschakeling. Het nieuwe elektrische inschakelventiel is verkrijgbaar met softstart en snelontluchting (EDE) of als inschakelventiel (EE).

                                                                                 

Indien u vragen heeft of aanvullende informatie wenst, neem dan gerust contact op met uw gebruikelijke klantbeheerder of met onze Festo productspecialist. 

 
Met vriendelijke groet,
 
 
Aandrijftechniek Limburg
contact
Van 08.15 - 16.45 zijn wij
ook telefonisch bereikbaar

Nederland 088 - 676 00 02

sales@aandrijftechniek
limburg.nl


Bent u al klant bij een van onze vestigingen? Klik hier

nieuwsbrief
|
Ik ga akkoord met de privacyverklaring