Contact

Vind het servicepoint
bij u in de buurt.

ATL weet waar
het bij U om draait

Wie zijn wij...

Onze naam zegt het al: 'Aandrijftechniek Limburg', hiermee tonen wij dat wij de grootste aandrijftechniek specialist in Limburg zijn. Met een team van enthousiaste medewerkers met veel verstand van lagertechniek, pneumatiek en open aandrijvingen kunnen we elke vraag over aandrijvingen beantwoorden en iedere klant van dienst zijn.
Aandrijftechniek Limburg is onderdeel van De Bruin Techniek Groep. Dit familiebedrijf is al sinds 1966 actief als regionale toeleverancier van werktuigbouwkundige kwaliteitsproducten en diensten aan industriële eindgebruikers. De Groep is naast Aandrijftechniek Limburg ook succesvol met de marktformules De Bruin Techniek en MROshop. Binnen deze formules neemt aandrijftechniek een prominente plaats in.

Wat wij leveren...

Vanuit ons distributiecentrum en onze 19 regiovestigingen leveren wij het volledige MRO-assortiment. Naast de 10.000 meest gebruikte producten in de markt hebben wij ook nog eens 50.000 minder courante producten standaard op voorraad.

Daarnaast zijn wij al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in het zeer snel uitzoeken en leveren van klantspecifieke industriële producten.

Aandrijftechniek Limburg weet waar het bij u om draait

Nieuws

Donderdag 11 februari a.s. hebben wij onze jaarlijkse (online) Lees verder >
Uitnodiging voor Festo webinars juni Lees verder >
contact
Van 08.15 - 16.45 zijn wij
ook telefonisch bereikbaar

Nederland 088 - 676 00 02

sales@aandrijftechniek
limburg.nl


Bent u al klant bij een van onze vestigingen? Klik hier

nieuwsbrief
|
Ik ga akkoord met de privacyverklaring